Over Ons

Ons team en de geschiedenis van de zuiderdokken!

Onze chef

Onze Chef Ludo staat al meer dan 45 jaar in de horeca, zijn grootste passie is koken en andere te laten genieten van zijn kookkunsten maakt voor hem het plaatje compleet. Voor onze chef staan verse producten met een hoge kwaliteit bovenaan zijn lijstje maar ook niemand mag met honger de tafel verlaten.

Onze gastvrouw

Ook onze gastvrouw Lynn laat onze klanten zich helemaal thuis voelen in Dok 54.  Met haar vele jaren ervaring zorgt zij op haar geheel eigen manier ervoor dat iedereen kan genieten.  Voor haar is een goede bediening met een persoonlijke touche heel belangrijk.  Ze wil dat onze gasten ons restaurant verlaten met een goed en enthousiast gevoel.

Joshua

Dit is Joshua en is de jonge chef van Dok 54, hij zorgt op zijn manier voor vernieuwing en verfijning in de keuken. En wil vooral samen met chef Ludo iedereen laten genieten van alle a la minute bereidde gerechtjes.

Charissa

Dochter Charissa werkt meer achter de schermen, maar sinds januari zorgt ze mee samen met haar mama voor een goede bediening.  Voor haar is het belangrijk dat je in Dok 54 even alle stress kunt vergeten en terugkomt met een gevoel nu gaan we lekker eten met een top service en even onthaasten

De toekomst

Dit team wordt ondersteunt door jobstudenten waaronder kleindochter/dochter Lotte.

Hopelijk mag ons Dok 54 team jullie snel ontvangen

De zuiderdokken

De Zuiderdokken op het Zuid in Antwerpen waren vroeger een onderdeel van de haven van Antwerpen. Aanvankelijk waren er drie: het kooldok, het schippersdok en het steendok. In 1969 werden ze gedempt en als een parking en evenementenruimte gebruikt. Ondertussen zijn deze heraangelegd naar een nieuw en modern park. Ook de twee ondergrondse parkings onder het plein aangelegd. Dus vanaf nu kan u voordelig parkeren in Parking Steendok.

Voordelig parkeren? Boek via onze link!

Wij werken samen met Qpark om onze klanten voordelig te laten parkeren.