Restaurant Antwerpen Zuid

Wie op zoek is naar een lekker restaurant te Antwerpen zuid, moet bij Dok54 zijn. Lekkere gerechten, van de Belgische tot de Aziatische keuken, voor ieder wat wils! Al onze gerechten worden met liefde en verse ingrediënten ter plaatse bereid, speciaal voor u.

Gezellig restaurant in Antwerpen Zuid

Wanneer u er eens lekker tussenuit wil voor een gezellig etentje op het Zuid in Antwerpen, is Dok54 ‘the place to be’. Wij bieden u lekkere en verse gerechten aan vanuit zowel de Belgische, als de Aziatische keuken. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen wat lekkers op zijn bord krijgt. Aarzel dan ook niet om uw tafeltje te online te reserveren. Wees welkom in ons restaurant in antwerpen zuid.

Ontdek onze Dok 54 menu!

Ontdek onze nieuwe Dok 54 menu

Restaurant antwerpen zuid

Waarom komen eten bij Dok54?

  • Heerlijke gerechten van eigen grond, dat is wat wij bij Dok54 u met veel liefde aanbieden.
  • Een wereldreis op uw bord met de lekkere gerechten van Dok54. In dit restaurant blijf je niet in Antwerpen Zuid, maar kun je je smaakpapillen op een verrukkelijke reis naar Azië sturen.
  • Al onze gerechten worden met verse producten ter plaatse bereid. Zo garanderen wij u de lekkerste en puurste smaken. Het is niet alleen lekker, het is dus ook gezond.
  • Stijlvol interieur waar u heerlijk kunt dineren met zij die u lief zijn. Zoals men vaak zegt, het liefde gaat door de maag, en dat weten wij ook.

Ontdek ons groot terras

Sinds dit jaar hebben we ook een heel groot terras dat rustig gelegen is met mogelijkheid voor veel zon.  Ons terras sluit direct aan bij het mooie nieuwe park. Waardoor u ook het gevoel van een groene omgeving kan genieten. De uitgang FOMU van de parking Steendok komt uit voor ons terras, op onze website kan je een voordelig parkeerticket boeken.

Een lekker restaurant in Antwerpen

Dok54 is een lekker restaurant in Antwerpen, waar u heerlijk kunt genieten van zelfbereide maaltijden uit verscheidene keukens. Of u nu gezellig wilt dineren of heerlijk lunchen, bij ons kan het allemaal. Wij bieden u verrassende combinaties van de heerlijkste ingrediënten aan om u zo een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Alles wordt bij ons à la minute klaargemaakt met dag verse producten. Heeft u een aantal speciale wensen, door allergieën of voedingskeuze, laat het ons weten. Wij hebben steeds een oplossing bij de hand.

Wat vertellen onze klanten?

Ontdek wat onze klanten vinden van onze service en eten!

Kom jij proeven?

Voordelig parkeren?

Boek via onze link!

Wij werken samen met Qpark om onze klanten voordelig te laten parkeren.

Locatie en openingsuren:

Locatie
Waalsekaai 54, 2000 Antwerpen

Openingsuren Zomer (keuken):

Woensdag 12u tot 14u
Donderdag 12u tot 14u / 18u en 21u
Vrijdag 12u tot 14u / 18u en 21u
Zaterdag 17u tot 21u
Zondag 12u tot14u / 17u tot 21u